Невже дочекались? Полторак зробив гучну заяву! Це стосується ВСІХ військовослужбовців

Оновлений каталог включає більше 350 продуктів, і кошти на реформу харчування у військах вже передбачені в бюджеті.

Перехід близько 20% військових частин Збройних сил України на нову систему харчування заплановано до кінця поточного року, повністю цей процес має бути завершений до кінця 2019 року. Про це повідомив міністр оборони України Степан Полторак. Сообщает http://korupciya.com/


"Планується, що до кінця 2017 близько 20% військових частин Збройних сил України перейдуть на нову систему харчування", – розповів Полторак.
За його словами, реформування системи харчування передбачає закупівлю технічного обладнання для приготування їжі та створення відповідних умов як для приготування їжі, так і для харчування солдатів.
"На ці заходи в бюджеті цього року ми передбачили необхідну суму коштів", – зазначив голова Міноборони. За його словами, оновлений каталог включає більше 350 продуктів.
"Ми проводили експерименти в обраних військових частинах, щоб вибрати кращий варіант системи харчування особового складу Збройних сил України. Обраний варіант дозволяє харчування військовослужбовців за каталогом з понад 350 продуктів. Це в десятки разів більше, ніж при старій системі", – повідомив Полторак.
Він також зазначив, що перехід військових частин на нову систему харчування в цьому році буде проходити в кілька етапів, перший з яких завершується 30 червня. Загалом заплановано, що повністю ВСУ перейдуть на нову систему харчування до кінця 2019 року.

    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар