Юрій Луценко: Дожилися, що в Бердичеві нелегальний гральний бізнес вже не кришують, а утримують

Сьогодні 23 червня, у Житомирі на нараді Генеральний прокурор Юрій Луценко розкритикував діяльність прокурора Житомирської області Любомира Війтовича за незадовільні результати.

Зокрема йшлося про стан досудових розслідувань у багатьох кримінальних провадженнях та роботи місцевих прокурорів. Сообщает http://33seconds.com.ua/


“Вам відомо, що у Бердичеві є вулиця Європейська 132, де знаходиться приміщення, що належить батьку вашого прокурора. Там діє нелегальний гральний заклад, але жодна поліція туди не заходить…Вже дожилися до того, що не кришують, а самі утримують”, – передає слова обурення Юрія Луценка видання Українська правда..


“Я вважаю, що поліція Житомирської області знаходить у безконтрольному стані. Ваші процесуальні керуючі або не здатні керувати поліцією, або разом із ними валяють дурня”, – сказав очільник ГПУ.


Генпрокурор зазначив, що виносить Війтовичу попередження:


“Я не для того вас призначав на цю посаду. Якщо у вас не розслідуються справи проти злочинців, кришуються справи ваших підлеглих, а вони самі через рідних займаються злочинною діяльністю. Я вважаю, що це чорна мітка для такої діяльності”, – попередив генпрокурор.

    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар