КАБМІН КРИШУЄ ЯНТАРНУ МАФІЮ?!! у Гройсмана створили грандіозну корупційну схему (ДОКУМЕНТ)

В основі корупції була постанова Кабміну про рекультивацію земель
У листопаді 2016 року Кабмін прийняв постанову номер 1063 про рекультивацію земель, порушених в результаті видобутку бурштину.

Таким чином була створена нова корупційна схема. Деякі подробиці схеми в Facebook розкрив журналіст Денис Казанський. Сообщает http://33seconds.com.ua


Суть схеми полягала в тому, щоб під виглядом рекультивації нелегально видобувати бурштин, не отримуючи необхідні дозволи та ліцензії. Справа в тому, що отримати дозвіл на рекультивацію набагато легше і швидше, ніж отримати дозвіл на видобуток бурштину.




За інформацією джерел журналіста, куратором і автором схеми був народний депутат Сергій Березенко, а безпосереднім її виконавцем житомирський депутат Борислав Розенблат.











“З осені 2016 року, одночасно з прийняттям постанови 1063 Кабмін став наполегливо пропихати в Держгеонадра нове керівництво на чолі з земляком Розенблата – колишнім регіоналом Кирилюком. Довгий час призначити його не виходило, так як спеціальний конкурс не пропускав Кирилюка. Тоді, в травнем 2017, його призначили в кінці кінців без конкурсу, з порушенням процедури”, – пояснив журналіст.


Після цього справа пішла. Якраз напередодні затримання злочинців, Розенблат зустрічався з керівництвом, щоб “вирішити справи”. Однак у справу втрутилося НАБУ.


Нагадаємо, вчора стало відомо про обшуки НАБУ і САП. Правоохоронці навідалися додому і в офіси тимчасово виконуючого обов’язки голови Державної служби геології і надр Олега Кирилюка. Обшук проводився рамках розслідування кримінальної виробництва про хабарництво депутатів Верховної Ради Борислава Розенблата ( «Блок Петра Порошенка») і Максима Полякова ( «Народний фронт»).


Охоронця Розенблата затримали в елітному столичному ресторані «Три виделки» по вулиці Володимирська, 76 з чималою сумою у $200 тис. Хабар призначався двом парламентарям, в тому числі народному депутату фракції «Народний фронт» Максиму Полякову за вирішення питання з ліцензуванням видобутку бурштину.

    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар