ЧУДОВІ НОВИНИ З ФРОНТУ! Російські підрозділи на Донбасі тікають з передової – розвідка

В окупаційних військах триває прихована ротація. Найманців, які не хочуть продовжувати контракт, залишають на передовій

Про це повідомляє Головне управління розвідки МОУ у п’ятницю, 23 червня. Сообщает http://33seconds.com.ua/


Російські військовослужбовці на українському Донбасі продовжують самовільно покидати передові позиції, залишаючи при собі зброю.


«Група військовослужбовців 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК, яким на невизначений термін було продовжено перебування на передових позиціях, самовільно залишила бойові пости зі зброєю», – йдеться у повідомленні.
Загалом, за даними розвідки, на цей час «командування російських окупаційних військ приховано вводить новий порядок ротації рядового складу з передових позицій у з’єднаннях і частинах 1 АК (Донецьк) та 2 АК (Луганськ) ЗС РФ».


У розвідці зазначають, що «у першу чергу заміні підлягатимуть військовослужбовці, які погодилися пройти перепідготовку для отримання однієї з дефіцитних спеціальностей (сапер, наводчик-оператор бойової машини, розвідник тощо). Ротація інших військовослужбовців значно ускладнюється і здійснюється в залежності від терміну підписаного ними контракту».


Є дані, що «військовослужбовці, термін служби за контрактом яких закінчується менше ніж за півроку і не виявили бажання його продовжити, ротації не підлягатимуть взагалі».


«Зазначені нововведення призводять до збільшення кількості випадків самовільного залишення передових позицій», – повідомляє ГУР.
Зокрема, «особовий склад взводного опорного пункту 4 окремої мотострілецької бригади (Алчевськ) 2 АК, незважаючи на погрозу російського офіцера застосовувати зброю, у повному складі залишив передову позицію».

    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар