Україна буде наступним членом НАТО — Парубій

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій вважає, що Україна повинна стати наступним членом НАТО після Чорногорії, але не може нічого спрогнозувати. Сообщает http://agrimpasa.com/

Хоча Парубій впевнений, що Україна в НАТО має увійти наступною, будь-які прогнозування чи теорії наразі будуть передчасними через фантастично стрімкі зміни, які відбуваються на планеті, пише «Інтерфакс», повідомляє Агрімпаса з посиланням на expres.ua.

Але він водночас додав, що й рішення Альянсу щодо України може відбутись неочікувано швидко. Відповідаючи на уточнювальне запитання про точну дату, коли Україна може стати членом НАТО, А. Парубій, зазначив, що не є прихильником точного прогнозування дати, оскільки зараз у світі все відбувається швидко.

Коли хтось говорить про перспективу 5-7 років, ми бачимо, що в останні роки події в світі відбуваються настільки швидко, що це може статися на будь-якому етапі, – сказав спікер українського парламенту.

Точніше, привести сектор безпеки України до стандартів НАТО, а «після цього залишиться лише політичне рішення». Він підкреслив, що Україні необхідно інтегруватися в НАТО якомога швидше.

Він вважає, що Україна повинна зробити все можливе, щоб до 2020 року привести сектор безпеки України до стандартів НАТО, а «після цього залишиться лише політичне рішення». Але в якихось проміжних, перехідних формах сенсу немає ніякого.


    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар