Окупований Донбас: мешканці поділилися поглядами на власне майбутнє

Міжнародні соціологічні дослідження показали, що мешканці окупованого Донбасу бачать своє майбутнє лише з Україною й бажають повернутися до її складу.

Про це повідомив засновник політичної партії “Основа” Сергій Тарута. 60-70% мешканців Донбасу бажають повернення регіону до складу України. Повідомляє znaj.ua



“Є різна соціологія, в тому числі і проведена міжнародними організаціями. За її результатами, 60-70% жителів Донбасу хочуть якомога швидше повернутися до складу України. Ми не повинні забувати про горе, яке спіткало тих, кому ми не можемо допомогти. Наша задача – надавати їм словесну, економічну і гуманітарну допомогу”, – розповів політик.

Тарута пояснив, що конфлікт на Донбасі можна вирішити. Для цього, за його словами, потрібні переговори на міжнародному рівні.


“Конфлікт на Донбасі – це геополітичне протистояння Росії і Заходу. В першу чергу Америки і Європи. І без врегулювання питання там, без домовленостей і геополітичного перезавантаження неможливо вирішити проблему на Сході України”, – наголосив Тарута.

    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар