«У диктаторів кінець один»: Турчинов виступив з попередженням на адресу Росії

Сьогодні секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов заявив, що новина про розширення Сполученими Штатами санкцій проти Росії є чітким свідченням посилення ізоляції Кремля на міжнародній арені, передає replyua.net.

За словами високопосадовця, дуже важливим є той факт, що у законі, який прийняли конгресмени та який отримав підтримку серед сенаторів, Російську Федерацію вписали разом з Північною Кореєю.

«Це означає, що вся світова спільнота, нарешті, почала розуміти схожість режимів цих країн одне з одним, а також наскільки вони небезпечні та непередбачувані», – пояснив Турчинов.

Він також додав, що США зробили ще один важливий крок для того, аби російський президент Володимир Путін та тоталітарна країна, якою він зробив сучасну РФ, опинилися у повній ізоляції.

«Усім диктаторам варто пам’ятати, що у них буде однаковий кінець – цілковита ганьба і презирство», – зробив висновок Олександр Турчинов.


Раніше стало відомо про те, що президент США Дональд Трамп підписав проект закону щодо розширення нових санкцій проти Росії, хоча і заявив, що через дії Конгресу відносини США і Росії суттєво погіршаться.

    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар