Гнап: Обурення громадськості через такий сепаратистський вчинок одеських депутатів було неймовірне.Тому, не дивуйтесь, коли в разі чого, вся ця шобла…



Пам’ятаєте, як минулої весни депутати Одеської міської ради повернули деяким вулицям Одеси радянські назви?

Обурення громадськості через такий сепаратистський вчинок одеських депутатів було неймовірне. Сообщает https://prefiks.win/

СБУ тоді навіть відкрило кримінальне провадження за статтею 436-1 (пропаганда комуністичного та нацистського тоталітарних режимів). За що світить покарання від 5-ти до 10-ти років.
І ось пройшов майже рік.


Ми поцікавились в одеської прокуратури та СБУ чи закінчилося вже слідство по цьому депутатському демаршу? Чи вручені комусь підозри за цей місцевий сепаратизм? Чи передали справу до суду?


Відповідь прокуратури була в модному тепер чиновницькому стилі: “так, ми можемо ще насцяти вам в очі”:
“Досудове розслідування у даному провадженні триває. Про підозру на даний час нікому не повідомлено” – відповіли в одеській прокуратурі.


Це при тому, що список депутатів, які проголосували за це рішення висить на сайті мерії – вся фракція Труханова на чолі з ним, плюс Оппоблок.


Тому, не дивуйтесь, коли в разі чого, вся ця шобла дістане з внутрішніх кишень російські прапори та георгіївські стрічки.


Бо нинішня влада їм шле чудовий сигнал: витирати ноги об Україну можна. Головне – не критикуйте президента і вчасно віддавайте частку з вкраденого.



    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар