Тетяна Висоцька: “ЦЕ ЩО ТАКЕ КОЇТЬСЯ? ЦЕ ЯК РОЗУМІТИ? ЦЕ ПИШЕ МІНІСТР? Ось тому у світі й ставляться до нас як до Зімбабве.”



В Україні немає державної влади. Фактично кожен з політиків, хто після НАШОЇ перемоги на Майдані дорвався до якогось її, влади, шматка, чомусь став себе вважати не найманим народом менеджером-розпорядником, а сувереном, який за власним бажанням і плюючи на закон і законність, може чинити у своїй сфері все, що заманеться.

Яскравий приклад – Петро Порошенко. Але зараз не про нього. Сообщает https://viche1.co.ua/


Не дивує, не обурює, а справді ЛЯКАЄ те, що чинить зараз Арсен Аваков.


Спочатку він, принципово не користуючись державною мовою, дозволяє собі фактично, на мою думку, ставити себе вище суду і закону. Йдеться про сьогоднішній ранковий пост у соцмережі (на скріні) де міністр МВС як посадова особа чомусь дає емоційну оцінку рішенню суду і критикує його, тим самим здійснюючи на нього тиск.


А потім міністр йде ще далі: знімає охорону Нацгвардії з судів. Першим – з суду, який відпустив на волю стрільця під судом, коли випускали Труханова.


“Пусть теперь охраняют себя сами, раз в переходном периоде считают огнестрельное ранение полицейского мелким проступком!”, – пише Аваков.


ЦЕ ЩО ТАКЕ КОЇТЬСЯ? ЦЕ ЯК РОЗУМІТИ? ЦЕ ПИШЕ МІНІСТР?


Ось тому у світі й ставляться до нас як до Зімбабве. Бо на більше не заслужили…


    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар