Добровольці йдуть з передової! Ярош зробив важливу заяву!


Добровольці йдуть з передової! Ярош зробив важливу заяву!



Добровольці йдуть з передової на Донбасі, щоб розміститися на місцях та в підрозділах територіальних загонів оборони.

Про це в ході виступу повідомив глава Української Добровольчої Армії, лідер “Правого сектора” Дмитро Ярош.



“Оголошую про те, що 5 і 8 окремі батальйони Український Добровольчої Армії виходять з передової, але ми не виходимо з війни … Сьогодні головне завдання для УДА – це побудова територіальних загонів оборони, які повинні чіткий функціонал”, – зазначив Дмитро Ярош.

Глава УДА підкреслив, що колишні добровольці зараз використовуються неефективно, часом стаючи інструментом в руках політиків або криміналітету.

“Ми маємо безліч “атошних” організацій, що призводить до розпорошення потенціалу, який реально може бути важливим для України в даний час. Завдання УДА зібрати всіх, хто воював в єдиний ударний кулак”, – заявив він.

Ярош також зазначив, що не вірить в дипломатичні варіанти вирішення конфлікту на Донбасі і очікує силового наступу ЗСУ з подальшою реінтеграцією окремих територій України.

Провідник зауважив, що завдання загонів полягатиме у підготовці руху спротиву в кожній області. Окрім цього, територіальні підрозділи мають об’єднати учасників бойових дій, яких наразі усіма способами розділяють зацікавлені люди.

«Ми бачимо як після «дембелю» починають «дерибанити» учасників бойових дій. Ми маємо безліч «атошних» організацій, що призводить до розпорошення потенціалу, який реально може бути найважливішим для України в даний час», – додав Ярош.

За його словами, УДА не тільки готуватиме загони тероборони, а і допомагатиме державним структурам не допустити російського реваншу в Україні.

«Треба буде валити – валитимемо їх», – сказав Провідник.

Також, за його словами, він буде займатися політикою лише після перемоги над російськими агресорами, адже зараз війна в Україні – головне.

«Крайні 4,5 роки я не займаюсь політикою… Багато хто каже, що це «гріх», я «зрадив» Майдан, «на тебе сподівалося багато людей»… Але, правда є у тому, що я пішов на війну з російським агресором… І поки що, з неї не повернувся», – зазначив Дмитро Ярош.

Джерело
    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар