Сьогодні – останній день! Парубій зробив гучну заяву, чого чекати!






Сьогодні Верховна Рада розгляну подання ГПУ про притягнення до кримінальної відповідальності народних депутатів від “Опозиційного блоку” Олександра Вілкула та Дмитра Колєснікова.

пише http://www.slovech.co


Це питання на погоджувальній раді підняв голова ВР Андрій Парубій.


“Минулого тижня комітет з питань регламенту ухвалив рішення про винесення в зал питання зняття недоторканності з Вілкула і Колєснікова. Згідно з регламентом, Верховна Рада не пізніше як через 7 днів має ці питання розглянути на своєму пленарному засіданні. Сьогодні – крайній термін. Пропоную на початку нашої роботи перейти до розгляду двох питань про зняття недоторканності”, – сказав спікер.

Ідеться лише про зняття недоторканності з нардепів, дати дозвіл на арешт ГПУ не просила.

Варто нагадати, що Олександру Вілкулу закидають, що на посаді екс-голови Дніпропетровської ОДА він підписав розпорядження, яким замінив призначення земель із сільськогосподарського на промислове. Цими діями він наніс державі шкоди на понад 5 млн грн і знищив частину землі сільськогосподарського призначення.

Дмитра Колєснікова підозрюють у зловживанні службовим становищем на посаді голови Агентства держмайна. За даними слідчих, він сприяв відчуженню приміщень державного оборонного підприємства “Науково-дослідного та конструкторсько-технологічного інституту трубної промисловості” у Дніпрі площею 7 тис. м2.
    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар