Терміново! Плани Путіна налякали всю світову спільноту. Росія почала підготовку до світової війни- РНБО




В РНБО переконані, що Україна – лише елемент в підготовці Путіна до світової війни


Росія почала підготовку до світової війни, плануючи повністю захопити Україну і рухатися через Білорусь на країни Балтії і Польщі. Про це заявив керівник служби з питань інформаційної безпеки апарату РНБО Валентин Петров на презентації спільного проекту Українського тижня і The Economist “Світ в 2019”, повідомляє прес-служба РНБО повідомляє “Ліга новини”

Україна для Кремля, за словами Петрова, – не кінцева мета, а лише елемент “підготовки до світової війни”.

Чиновник переконаний, що глобальний конфлікт може розгорнутися в найближчі роки: “Зараз всі плани переозброєння великих держав, зокрема, РФ, заплановані на 2023-2025 роки. Світ може бути готовий до глобального конфлікту буквально через 6 років, але він може початися і раніше “, – сказав Петров.


В гіпотетичної третю світову війну “Росія, посилена ресурсами України – це буде зовсім інша Росія”, зазначив Петров. На його переконання, це поступово усвідомлює і Захід, який розуміє необхідність підтримки України.

На думку представника РНБО, Росія спробує втрутитися в українські вибори.

“Абсолютно ясно, що наш противник буде намагатися скористатися цим.” Військова карта “є, розгортаються військові з’єднання на кордоні. Це дійсно страшна сила, і це сила не тільки для України – в її планах пройти України наскрізь, і, рухаючись далі, через Білорусь вийти на країни Балтії, Польщу “, – сказав Петров.

Нагадаємо, військовий стан ввели в 10 областях України та внутрішніх водах Азово-Керченської акваторії, які межують з країною-агресором РФ і Придністров’ям. Зокрема, військовий стан введено в Вінницькій, Луганській, Донецькій, Запорізькій, Миколаївській, Одеській, Сумській, Харківській, Чернігівській, Херсонській областях.


    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар