Рeзoнaнcнa вечірня нoвuнa у вciх 3Мl!Тeпeр вжe oфiцiйнo: Пoрoшeнкy кiнeць






Тепер тільки офіційно! Новий Генеральний прокурор України Руслан Рябошапка виступив з офіційною заявою в якому чітко і публічно заявив:


З Порошенко буде знята недоторканність до 1 січня. Він буде засуджений за скоєні злочини проти України і українського народу

Новий генпрокурор України Руслан Рябошапка заявив, що виступає за негайне зняття депутатської недоторканності з Петра Порошенка і за притягнення його до кримінальної відповідальності.

Про це він заявив в інтерв’ю РБК-Україна .


Відповідаючи на питання, чи може він стати тією людиною, яка приходить до Верховної Ради України і просить про арешт колишнього президента, Рябошапка заявив: «Не просить, а вимагає. Немає різниці: колишні президенти, народні депутати або хтось ще ».

Таким чином Рябошапка дав зрозуміти, що має намір подати до Верховної Ради подання на зняття недоторканності з кількох депутатів (в тому числі і з Петра Порошенка) ще до 1 січня 2020 року, коли вступлять в силу зміни до Конституції про скасування депутатського імунітету.

Вчора ввечері прес-секретар ГБР Анжеліка Іванова офіційно заявила, що Петро Порошенко є фігурантом 13 кримінальних справ.

Петра Порошенко підозрюють в серії важких злочинів, в тому числі військових.

Йому інкримінують мародерство, захоплення влади, державну зраду, корупцію державного масштабу

Сьогодні ж стало відомо, що підозрюваний ігнорує допити ГБР.

Відомий юрист Андрій Портнов повідомив, що в найближчі дні депутати дозволять надіти на громадянина Порошенко наручники і примусово доставити фігуранта на допит. Це стане приводом обрати фігуранту запобіжний захід утримання під вартою.

Фігурант не з’явився на ранковий допит до 9-30 і прогнозуємо його неявку на денній до 14-30.

Про це щойно написав у ФБ відомий юрист Андрій Портнов.

Попередні неявки пояснювалися його міжнародної зайнятістю, відпусткою адвоката, відрядженнями і роботою в парламенті. Потім була відсутність з брифінгом його представників, а сьогодні – просто неявка без пояснень.

Бачу два аспекти.

Перший – фігурант повністю сформував собі процесуальну поведінку для першої запобіжного заходу і оцінки судом ризиків ухилення від майбутніх процесуальних обов’язків перед слідством і судом. Систематична неявка – хороше підгрунтя для майбутнього утримання під вартою.

Другий – показав, що постійно бреше, Юліта, ховається, прикривається приводами і крутиться навколо формальностей.

Сказати, що його свідчення сильно потрібні слідству – немає, без нього зупиниться встановлення істини – теж немає.

Ключові докази в декількох кримінальних виробництвах вже є без його свідчень на підставі санкціонованих судом виїмок документів.

Думаю, пора оформляти йому перша підозра і направляти в парламент подання про дачу згоди на притягнення.

Проходити в парламенті все буде дуже легко – фігурант смішний, токсичний, дурний і брехливий. Не бачу, хто може за нього заступитися, давайте натискати на педаль.

В цей же час, олігарх розуміє, що йому кінець. Він планує черговий кривавий майдан проти України.

Екс-Президент України і його подільник Рінат Ахметов готують новий Майдан в центрі Києва з метою повалення влади і розколу України.

Про це повідомляє екс-помічник Порошенко Олександр Онищенко на своїй сторінці в Фейсбук.

Інсайд. Минулого тижня відбулася зустріч Ріната Ахметова і Петра Порошенка, на якій було обговорено формат участі в майбутніх протестах.

Головним агрегатором вуличних протестів готові виступити Олег Тягнибок і Дмитро Ярош.

Необхідно визначити формат їх підтримки.

Ренат Леонідович готовий виділити фінансовий ресурс, але без прямої інформаційної підтримки.

Всі ЗМІ жорстко моніторяться ОП і кожен день робляться експрес-аналізи всіх тих, хто готовий надати майданчик Шустера і обговорювати гострі теми, поки йде тиск на його команду.

Порошенко запропонував використовувати свій 5 канал.

Сітку радикалів вже збирають.

Порошенко дав завдання С14 рекрутувати людей, яких звільнили з МВС і СБУ. Для цього вже виділено великий бюджет.

Також збирають по максимуму актив з радикалів, особливо «Нацкорпуса», «Азова», «Нацдружін», інших угрупувань не підконтрольних системі.

«Старшим» виплачується по 2000 доларів під розкачку ситуації. Хочуть набрати «армію» 5000 – 10000 чоловік. Вже є неповні списки її особового складу.

Відзначимо, що про плани відморожених олігархів Порошенко і Ахметова повідомлені в СБУ. Як тільки вони почнуть серйозні провокації, їх посадять мордою в асфальт і без будь-яких прелюдій закриють в клітинах.

Можна констатувати, що Порошенко кінець!
    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар