У штабі розповіли, якою буде відповідь України на захоплення Комінтернового


Україна сподівається на мирне вирішення ситуації з захопленням бойовиками так званої «ДНР» селища Комінтернове у Донецькій області. Штаб АТО не має наміру піддаватися на провокацію і силою звільняти населений пункт, до якого 22 грудня увійшли сепаратисти. Київ хоче запобігти зіткнення за допомогою переговорів.
Про це заявив керівник прес-центру штабу АТО Олексій Мазепа, передає новину «Преса України».
«Група бойовиків зайшла в Комінтернове. Вони зайняли позиції. Ми поінформували СММ ОБСЄ і Спільний центр по контролю і координації. Ми налаштовані вирішити цей інцидент дипломатичним шляхом», - запевнив Мазепа.
Сьогодні вранці підрозділ незаконних збройних формувань (чисельністю до посиленої роти) увійшов у Комінтернове, яке знаходиться в «сірій» зоні. За даними сил АТО, у бойовиків є бронетехніка, можливо, до 5 танків і 5 БТР та інше озброєння, яке заборонено мінськими домовленостями. Керівництво «ДНР» спростувало заяви про захоплення селища.
ЗСУ переведені в режим повної бойової готовності на маріупольському напрямку. Нагадаємо, населений пункт Комінтерново знаходиться за 24 км від Маріуполя.
    Blogger Comment

1 коментарі:

  1. ця жи2 лише змовляється та торгує з козломордим ворогом, навіть не збирається звільнювати територію України ... знову кацапські гумконвої везуть ракети до "градів", а ці... навть ніхто й не пробував стрельнути по ворогу...

    ВідповістиВидалити