ТЕРМІНОВО! Савченко вибухнула жорсткою критикою на адресу Порошенка (ВІДЕО)

Народний депутат Надія Савченко вибухнула жорсткою критикою на адресу президента України Петра Порошенка. Нардеп назвала його негідним власного народу і звинуватила в пособництві ворогові, яким є Росія.

Новину передає «Преса України».

Савченко підкреслила, що у неї немає поваги до нинішнього президента, і вона не вважає його гідним представником свого народу.

Нардеп заявила, що Порошенко невідкладно зобов'язаний продати свою Липецьку фабрику, яка, як відомо, знаходиться на території Російської Федерації. Згадала вона і суднобудівні заводи українського президента, що знаходяться в окупованому Севастополі. З ними, мовляв, теж потрібно щось зробити.

В іншому випадку Порошенко можна вважати колаборантом, підкреслила Савченко. «Він допомагає нашому ворогові окупувати нашу територію, допомагаючи йому лагодити військову техніку», - заявила вона.

Завтра, наприклад, російський Чорноморський флот, який брав участь в окупації півострова Крим, може підійти до Одеси і здійснити захоплення всього південного узбережжя, допустила Савченко.

«Так тоді хто у нас терористи, сепаратисти або колаборанти? Захарченко з Плотницьким - чи президент України Порошенко?» - запитала нардеп.

Раніше Савченко закликала Порошенко допомогти звільнити українських патріотів з полону незаконних збройних формувань самопроголошених республік. За її словами, вона не просить випустити сепаратистів з в'язниць, але лише домагається звільнення українців, ціною обміну в тому числі.


    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар