ВІДЕО. РАФАТ ЧУБАРОВ БЛИСКУЧЕ ПОЯСНИВ, ХТО ТАКИЙ НАРДЕП АРТЕМЕНКО


Народний депутат з фракції Радикальної партії Андрій Артеменко брав участь в розробці плану по нормалізації відносин між Україною і Росією, який був переданий на розгляд адміністрації Дональда Трампа.

Про це пише The New York Times. Сообщает http://litera.co.ua

Ініціатива передбачає виведення російських військ зі сходу України та проведення всеукраїнського референдуму, на який буде винесено питання про здачу Криму в "оренду" Росії на 50 або 100 років. Крім того, Артеменко нібито надав докази корупційної діяльності президента України Петра Порошенка - "назви компаній, банківські перекази". На його думку, це повинно допомогти змістити Порошенко з поста. Артеменко повідомив, що його робота отримала заохочення з боку найближчого оточення російського президента Володимира Путіна.


Крім Артеменко, в підготовці плану, необхідного для зняття санкцій проти Росії, брали участь Майкл Коен (особистий адвокат Трампа, одружений з українкою) і Фелікс Сетер (російсько-американський бізнесмен, партнер Trump Organization).

Посол України в США Валерій Чалий в коментарі The New York Times заявив, що Артеменко не має права представляти ніякі альтернативні плани мирного врегулювання від імені України, а питання про проведення референдуму з приводу Криму назвав грубим порушенням Конституції України.

План був переданий раднику президента США з питань національної безпеки Майклу Флинну, але він подав у відставку 13 лютого, не давши відповіді. Коен, Сетер і Артеменко сподіваються тепер, що їх пропозиція розгляне новий радник, коли його призначать.

Артеменко входить в фракцію Радикальної партії Олега Ляшка, але у нього є власна партія - "Солідарність правих сил". У публікації йдеться, що Артеменко бачить себе "лідером майбутньої України на зразок Трампа".

    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар