Краще викиньте телевізор з хати, аніж маєте вмикати зомбоканали українських олігархів, - громадський активіст

Хто ж будуватиме Україну, як її населення загіпнотизоване політтехнологами і неначе маріонетки знову голосуватиме за старі писки у нових списках?

Про це написав громадський активіст Василь Кирилич на "Фейсбуці", інформують "Українські реалії".

Трохи захотілося сьогодні пасивного відпочинку. Півгодини полежав на дивані, поклацав українські телевізійні канали, їх у мене багатезно.
Люди, а ви реально це дивитеся? Наприклад, 5 канал. Я там довше, як 10 секунд не міг утриматися. Невже це ще хтось переглядає, ще раз питаю?

У мене вдома телевізор вмикається лише на чітко визначену програму, пізнавальну, наприклад, християнську чи культурну, або дуже хороший фільм. Можу ще переглядати любительські відео з ютуба та слухати класичну музику на радіо. А хто дивиться все оте сміття, яке призначене для випотрошування людських мізків і наповнення черепної порожнини тирсою? Щоб не образити тут Вінні-Пуха, безневинне створіння людської фантазії...

Подумаймо: хто ж будуватиме Україну, як її населення загіпнотизоване політтехнологами і неначе маріонетки знову голосуватиме за старі писки у нових списках? Краще викиньте телевізор з хати, аніж маєте вмикати зомбоканали українських олігархів! Вас обманюють і використовують у своїх цілях, знайте це!
    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар