У всіх на очах розгорається грандіозний корупційний скандал – Арестович





Військовий експерт і блогер Олексій Арестович прокоментував ситуацію навколо торгової блокади Донбасу і пояснив, як до цього насправді ставиться українська влада.



«Історія з «блокадою» відбувається у найкращих революційних традиціях. У всіх на очах розгортається грандіозний, в масштабах Європи, корупційний скандал», – підкреслив у своєму Facebook експерт, - повідомляють "Українські реалії" з посиланням на politicua. 

«Абсолютно усім, по всі боки кордону, зрозуміло, що вищі посадові особи країни «революції гідності», під патріотичні пісні про піклування про народ, організували стійку злочинну схему із тими, хто цей народ вбиває (і це – поза напів-фарсовості самої «блокади») і крадуть буквально у прямому етері», – наголосив Арестович. 

Він зауважив, що на цьому тлі Мережа переповнена обуренням, багато ідеться про викриття «злочинної влади». 

За словами фахівця, головною функцією цього скандалу є не викриття, а знецінення. До того ж, викривати особливо нема чого, бо те, що «влада краде» відомо уже «навіть ефіопським домогосподаркам». 

«Те, що влада краде на крові, також не аби яка сенсація», – зауважив експерт.

«Особливої пікантності теперішньої ситуації є її чарівна сила, що перетворює «революцію гідності» на «революцію гидоти», почуття якої з кожною хвилиною «блокади» охоплює глядачів усе більше і більше», – стверджує блогер. 
За його словами, саме знецінення досягнень революції та війни є основною функцією вугільного скандалу.

«Із кожною секундою жалюгідного блеяння влади про «безальтернативність постачань з території ОРДЛО», влада перетворює «героїчних воїнів АТО», яких вона так любить нагороджувати, у незрозумілих терпіл, через голови яких, їх власне командування крутить каруселі з ешелонами контрабаса», – зазначив Арестович. 

«Чим стає подвиг Чорної бригади (72 омбр) в Авдіївці, коли нам усім тепер доводиться чорніти від сорому за власний уряд? Так, Ґіві вбили підлеглі за незграбність спроб відбити позиції, захоплені українськими вояками, але, тим часом, начальник Ґіві, Захарченко, поклав у кишеню трохи контрабандних грошей, зароблених на контрабандних схемах, полюбовно створених ним з вищим політичним керівництвом українських військових», – констатував фахівець. 

Він стверджує, що «дяді з «уряду» остаточно спускають залишки «гідності», здобутої революцією, до історичного смітника». 

«У цьому сенсі, будь-який урядовий (у широкому сенсі політичного керівництва взагалі) скандал в Україні – сміттєвий. Ми, звісно, одужуємо, як нація. Але це одужання відбудеться лише тоді, коли нас остаточно знудить та вирве від гидоти щодо тих, хто збудував та підтримує цю Систему», – підкреслив експерт.

За його словами, добре, що, як запевняють, у нас «немає альтернативи формулі «Роттердам+», оскільки кожної секунди вона перетворюється на формулу «Роттердам хрест». 

    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар