Самогубство у поїзді: Перед фатальним пострілом військовий із кимось розмовляв по телефону


Військовослужбовець їхав із зони проведення АТО, самогубство сталося вчора, 16 лютого. Постріл пролунав неподалік від залізничного вокзалу Запоріжжя -1, в поїзді сполученням Маріуполь - Львів, передають

ua/other/samohubstvo-u-poizdi-pered-fatalnym-postrilom-viiskovyi-iz-kymos-rozmovliav-po-telefonu-157827.html" style="color: #f2132d; outline: 0px; text-decoration: none; transition: all 0.3s ease;"> Патріоти України.
Прес-секретар обласного управління Нацполіціі Катерина Людвік уточнила, що військовий родом з Полтавської області. Чоловік 1974 року народження покінчив з собою прямо в купе поїзда, зробивши з пістолета постріл в голову. Відомо, що перед фатальним кроком військовий комусь телефонував.
Разом з ним в купе їхали його товариші по службі. Щоб не заважати своєму товаришеві розмовляти, бійці вийшли з купе, а через якийсь час почули, як пролунав постріл. О 21:15 військовослужбовця з пораненням голови доставили в запорізьку лікарню, але о 21:50 військовий помер, незважаючи на те, що лікарі до останнього сподівалися його врятувати. Людвік також підкреслила, що військові в поїзді їхали спокійно, тихо, без скандалів. Вели себе дуже ввічливо і не вживали ніяких спиртних напоїв. Поліція з'ясовує, кому міг телефонувати перед суїцидом військовослужбовець і причини, що призвели до такої трагедії.
    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар