ВІЦЕ-ПРЕЗИДЕНТ США ЗРОБИВ ВАЖЛИВУ ЗАЯВУ ЩОДО УКРАЇНИ

Російська Федерація має відповідати за свої злочинні дії, які вона вчиняє на території України. Про це під час свого виступу на Мюнхенській конференції з питань безпеки заявив віце-президент Сполучених Штатів Америки Майк Пенс, повідомляє «Security Conference» на власній сторінці в Твіттері, передає replyua.net. Сообщает http://www.zvistka.net

«Російська Федерація зобов’язана виконувати мінські угоди та робити все необхідне для того, щоб зняти напруженість у відносинах з Україною. Це її прямий обов’язок», — наголосив американський політик. «Будьте впевнені, що Сполучені Штати будуть продовжувати притягувати до відповідальності Росію за злочини, не зважаючи на те, що ми прагнемо налагодити тісну співпрацю з Москвою», — зазначив Пенс.

В той самий час він прокоментував значущість НАТО у боротьбі з тероризмом та встановленням миру у всьому світі. «США повністю підтримують НАТО, і можете не сумніватися, — це чітка позиція Вашингтона у підтримці Альянсу», — додав Пенс. Крім того, за його словами, Сполучені Штати будуть підсилювати свою обороноздатність для того, щоб захистити самих себе та своїх союзників. В той самий час віце-президент сподівається, що союзники будуть збільшувати витрати на оборону.

    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар