ВІДЕО. НАДЗВИЧАЙНА ПОДІЯ В ХАРКОВІ. ПЕРЕСТРІЛКИ В ЖИТЛОВОМУ МАСИВІ - "БЛОКАДА НОВИЙ РІВЕНЬ".

Перше і головне. Конфлікт був, але не між ветеранами "Донбасу" а з посіпаками Мураева.
"Це конфлікт з людьми Мураєва,а не Семенченка-бо ми точно знаємо що Іспанець працює на Мураєва" - прокомментировал Ширяев. Сообщает http://litera.co.ua

Пряма мова.

Надзвичайна подія в Харкові

Безвідповідальна та маніпулятивна позиція деяких журналістів, що висвітлювали події з стріляниною в Харкові 17 лютого, є свідченням посилення гібридної війни на вулицях українських міст та в українському інформаційному просторі.

Нагадую, група активістів потрапила в заздалегідь сплановану засідку та опинилась під вогнем автоматичної зброї, внаслідок чого один із активістів отримав важкі вогнепальні поранення, а решта вдалися до вимушеної самооборони, рятуючи свої життя. В результаті було затримано 8 нападників, переданих правоохоронним органам для оперативно-слідчих дій.

Підкреслюю ту обставину, що поранений, як і решта активістів, був неозброєний, тоді як нападники стріляли з нарізної та гладкоствольної зброї.
У той же час, абсурдною є версія деяких журналістів, які, вказуючи, що причиною інциденту начебто став конфлікт з приводу блокади постачання вугілля з окупованого Донбасу, чомусь стверджують, що активісти «Національного Корпусу» «як відомо» не підтримують блокаду.

Припинення торгівлі вугіллям з терористами є принциповою програмовою позицією партії «Національний Корпус», активісти якої є учасниками блокади.
Розцінюю будь-які спроби маніпуляції трагічним інцидентом та подачі сенсаційних псевдоновин як намагання дискредитувати політично активні національні сили, що протистоять владі олігархів та належних їм мас-медіа.

Олег Ширяев керівник Національного Корпусу Харків.

КОРД - підготовка до шту



Офіційна позиція з боку поліції.

Начальник слідчого управління ГУ НП в Харківській області Володимир Тимошко розповів, що затримано дев'ять осіб. Він не назвав, хто ці люди, чи належать вони до будь-яких організацій, – повідомляє mediaport.ua.

"На даний момент затримані і доставлені дев'ять осіб. Що стосується особистостей, я сказати зараз не можу, це все зараз відбувається в даний час. Що стосується вилученої зброї, так, має місце факт вилучення, знову ж, говорити про те, що це вогнепальна або якась інша, можна буде говорити після того, як будуть проведені всі експертизи. Гранати поки не знайдені, якщо будуть знайдені, ми повідомимо додатково", – повідомив він в коментарі журналістам на місці події.

За його словами, під час затримання учасники конфлікту опір не чинили. "Опір надано не було в ході затримання ні співробітникам поліції, ні зазначеним затриманим особам, будь-яких пошкоджень завдано не було", – повідомив Тимошко.

Коментар по ситуації з боку батальйону Донбас.

По поводу инцидента в Харькове. В СМИ сообщается, что " ветераны батальона Донбасс стреляли в активистов Східного корпуса" . Указанный человек с позывным " Испанец" действительно служил в батальоне НГУ Донбасс, весной 2016 года демобилизовался и больше года никакого отношения к Донбассу, а тем более блокаде не имеет.

Насколько удалось узнать после демобилизации Испанец работал в какой то харьковской фирме. Позицию Азова по блокаде мы не разделяем, но это не повод воевать с кем то.

Заявления про Мураева как организатора этого инцидента не опровергаем и не подтверждаем - пока просто не имеем информации. Однако, зная цинизм власти, не удивлюсь если это окажется спланированной провокацией с целью дискредитации доброго имени бойцов и ветеранов Донбасса.


    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар