http://ironargument.blogspot.com/2017/02/blog-post_590.html


Ще трішки додам до гарячої теми.
Кияни сплачують за гарячу воду ВЧЕТВЕРО більше і за тепло ВШЕСТЕРО більше, ніж населення ОРДО .
Ось тарифи на опалення та гаряче водопостачання, які зараз діють в окремих районах Донецької області: Сообщает http://litera.co.ua/

(перепрошую за окупантську, але в них чомусь немає україномовної версії сайту, всі їх "державні органи" взяті в лапках через нелегітимність)

"Существующие тарифы действуют с 01.09.2015г. на основании "Указа "главы Донецкой Народной Республики" от 31.08.2015г. № 329-1 "Об утверждении тарифов на услуги централизованного теплоснабжения и горячего водоснабжения, централизованного холодного водоснабжения и водоотведения"

1 Гкал тепловой энергии для абонентов с приборами учета рос.руб. 531,10 (близько 250 гривень!!!)

Горячее водоснабжение за 1 куб.м. горячей воды рос.руб. 35,16 (близько 20 гривень)
"

А тепер порівняйте з тарифами в своїх платіжках:
Для квартир з теплолічильниками "Тариф на послугу з централізованого опалення (ЦО) в 1416,96 грн/Гкал (з ПДВ) - це тариф, який визначає вартість 1 Гкал теплової енергії відповідно до показань приладу обліку теплової енергії і застосовується для абонентів житлових будинків з будинковими та квартирними приладами обліку теплової енергії."

Гаряча вода:
"Централізоване постачання гарячої води за умови підключення рушникосушильників до систем гарячого водопостачання 1 куб. м 83,10 грн"

Тобто, кияни сплачують за гарячу воду ВЧЕТВЕРО більше, і за тепло ВШЕСТЕРО більше, ніж населення ОРДО.

Увага, питання: Хто, на Вашу думку, виробляє і розподіляє теплову енергію в ОРДО?
(правильна відповідь ДТЕК)
Тобто, та сама компанія, що і в Києві.

Всі українці, сплачуючи за спожиті послуги структурам ДТЕК, спонсорують існування терористичних утворень на сході країни ! 


    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар