ТЕРМІНОВА ЗАЯВА САМОПОМОЧІ: Торгівля з ОРДЛО не прининена, а ПРОЦВІТАЄ!

Товари з ОРДЛО й надалі потрапляють в Україну. Після рішення РНБО офіційне переміщення таких товарів на лінії розмежування не здійснюється, однак значно збільшилась контрабанда. Про це заявив народний депутат фракції

Об’єднання “Самопоміч” Тарас Пастух, який перебуває на Сході України. Сообщает http://newsgood.com.ua

За його словами, товари з ОРДЛО в Україну та у зворотньому напрямку переміщуються в обхід КПВВ (контрольних пунктів в’їзду-виїзду). “Лінія фронту поза КПВВ має дуже великі неконтрольовані ЗСУ та поліцією ділянки, і саме тут відбувається контрабандне переміщення товарів. Раніше ця контрабанда переміщалась залізничним та автомобільним транспортом. Тому такі вантажі пішли в обхід КПВВ”, – пояснив народний депутат.

Крім того, посилився рух товарів через Росію – в обхід лінії розмежування. “Тобто товари з так званих ДНР та ЛНР перетинають російський кордон, і далі повертаються в Україну. Тому Штаб блокади торгівлі з окупантами формує мобільні групи, які виявлятимуть незаконне переміщення товарів та передаватимуть осіб, які сприяють цьому, в руки правоохоронців. І ми показуватимемо всі “схеми” тих, хто зацікавлений, щоб війна тривала і торгівля далі відбувалась. Це непоодинокі випадки, вони носять системний характер. Готові долучитись і допомогти Президенту, Уряду, забезпечити контроль з переміщення товарів через україно-російський кордон”, – зазначив народний депутат.

    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар