ВІДОМА СПІВАЧКА СТАЛА РАДНИЦЕЮ МІНІСТРА КУЛЬТУРИ УКРАЇНИ. НІКОЛИ НЕ ЗДОГАДАЄТЕСЬ ХТО САМЕ! (ФОТО)

Співачку, телеведучу та волонтерку Анжеліку Рудницьку призначили на посаду радника міністра культури України Євгена Нищука. Про це повідомляє прес-служба Мінкультури.


Повідомляє intermarium.com.ua передает http://apriorinews.blogspot.com

«Своїм першочерговим завданням бачу культурну деокупацію Донбасу. Сподіваюсь, що відтепер моя волонтерська діяльність у співпраці з міністерством культури набуде рис системності та приноситиме ще більше користі», – зазначила вона.


Анжеліка Рудницька виступала у зоні АТО для цивільного населення і для військових. Організовувала концерти, зустрічі, літературні читання, збір пожертв і книжок. Проводила мистецькі майстер-класи, збираючи допомогу для найбільш постраждали від війни на Донбасі.
Раніше Анжеліка Рудницька була відома тим, що у 1994 році разом з поетом Олександром Бригинцем створила Мистецьку аґенцію «Територія А». У рамках цього проекту з’явився перший український щоденний хіт-парад, який став культовою програмою кінця 1990-х — початку 2000-х рр.


Нині Анжеліка Рудницька — доцентка кафедри ведучих телеефіру, викладає майстерність телеведучих в Інституті кіно та телебачення КНУКІМ та доцент кафедри фольклористики Інституту філології КНУ ім. Тараса Шевченка, викладає сценічну майстерність.



    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар