І не боїться… Надія Савченко розповіла сенсаційну інформацію про Юлію Тимошенко

В інтерв'ю позафракційний нардеп Надія Савченко висловила свою точку зору стосовно шансів лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко на вірогідних позачергових виборах до Верховної Ради, а також оприлюднила власне ставлення до своєї колишньої політичної соратниці.
Сообщает http://korupciya.com

За словами Савченко, в межах своєї законодавчої діяльності у парламенті їй доводиться спілкуватися з Юлією Тимошенко, проте зауважила, що у більшій частині випадків у їхніх позиціях щодо важливих питань є великі розбіжності.


Народний депутат переконана, що у даний час виборці віддають значну перевагу політикам-жінкам, а також громадяни України зацікавлені у тому, аби війна на Донбасі закінчилася якомога швидше. В той же самий час, Надія Савченко зауважила, що люди традиційно реагують на показники зовнішні і не звертають увагу на внутрішні якості.


Коментуючи наявний у неї досвід більш тісного знайомства з Тимошенко, Савченко наголосила, що в даному випадку мова йде про людину, яка зацікавлена лише у владі заради влади. Крім того, на думку Савченко, лідер БЮТ не вважає владу тим механізмом, який може поліпшити життя людей.

    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар