Багатіють швидше за Порошенко. Журналіста обурює переписка нардепів

Народний депутат від «Оппоблока» Юрій Воропаєв в листуванні з членом депутатської групи «Відродження» Євгеном Геллером відзначив зростання прибутку енергетичного холдингу Ріната Ахметова «ДТЕК», повідомляє politikan.



“Ура!!! Тепер заживемо !!!)))”, – пише Геллер Воропаєву в четвер під час засідання Верховної Ради.
«Мені розповіси як заживемо», – відповідає Воропаєв.
“Добре!!! Заживемо !!! І це безперечно”, – упевнений бізнес-партнер Ріната Ахметова Геллер.
“А сьогодні бонди ДТЕК ще виросли. Ви багатієте швидше Петра Олексійовича. Це непристойно”, – зазначає Воропаєв.
Нагадаємо, Геллер – давній бізнес-партнер Ріната Ахметова. Воропаєва неофіційно називають «юристом Ахметова».
Як повідомлялося, згідно зі списком мільярдерів, який складає американський журнал Forbes, найбагатшим українцем залишається Ринат Ахметов, статки якого за минулий рік зросла з $ 2,3 млрд до $ 4,6 млрд.
Ось як прокоментував листування депутатів журналіст Віталій Глюдзо:

«Ось цих бл**й ми вибрали депутатами і президентами після того як загинули Герої на Майдані. Але найстрашніше полягає в тому, що є ж в Україні ще недоумки які вірять Петру Олексійовичу Порошенку! Свято вірять, що блокада торгівлі на своїй же крові це справа рук Кремля, а батько нації Петро Олексійович бореться з олігархією в країні! Ахметова не чіпає, бо той податки в бюджет платить! Є ж ідіоти … І саме через ці ідіотів Петро Олексійович досі Президент і досі українські хлопці гинуть пачками поки Ахметови і батько нації заробляють просто приголомшливі стану за мірками всього цивілізованого світу»

    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар