Проект пенсійної реформи потрапив до ЗМІ (ДОКУМЕНТ)

ЗМІ опублікували документ про пенсійну реформу, який підготували в уряді
Кабінет міністрів на засіданні 21 червня затвердив чотири законопроекти щодо пенсійної реформи із зауваженнями Національної ради реформ.


За словами прем’єр-міністра Володимира Гройсмана, документ буде направлений до Верховної Ради. Сообщает http://33seconds.com.ua



Згідно з пропозиціями уряду, з 2018 року для виходу на пенсію необхідно буде мати 25 років страхового стажу, з 2028 року – 35 років.







Коефіцієнт оцінки вартості стажу з 2018 року скорочується з 1,35 до 1. Уряд також передбачив встановлення верхньої межі бази нарахування єдиного соціального внеску в 15 мінімальних зарплат (48 тисяч гривень).


Частина статті 26 проекту пенсійної реформи.


Раніше, в Кабміні заявили, що уряд направить до парламенту пакет законопроектів щодо пенсійної реформи. Українські міністри не можуть узгодити питання пенсійної реформи і не соромляться публічно оголошувати протилежні речі


Нагадаємо, за словами представника президента Петра Порошенка у Верховній Раді Ірини Луценко, в Кабміні вже є група, яка готує закон, згідно з яким і будуть нараховувати стаж і пенсії жителями окремих районів Донецької та Луганської областей і анексованого Криму.


А заповзятливі українці придумали спосіб заробітку на пенсійній реформі


Також стало відомо, чому в Україні не з’явиться накопичувальна система пенсій в найближчі роки

    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар