"Епіцентром боїв стало село Жолобок": свіжі новини з передової

Минулі дві доби на передовій стали найскладнішими для наших хлопців за останні декілька тижнів.



Терористи не жаліючи боєприпасів били майже по всім напрямках. В нашу сторону прилітало все, починаючи від кулі 5.45 калібру, закінчуючи реактивними системами «Град». Сообщает http://newkozak.co.ua


Найзапеклішою ділянкою фронту стала Луганська область. Протягом двох діб, безперервно ополченці били по нашим передовим позиціям, а також населеним пунктам Попасна, Кримське, Троїцьке, Новотроїцьке, Новотошковка, Трьохізбенка.


Епіцентром боїв стало село Жолобок, де противник спочатку підірвав декілька житлових будинків, повідомив у ЗМІ, що ЗСУ пішло в наступ. Хоча насправді в цей час підрозділи бойовиків несли феноменальні втрати, намагаючись захопити наші оборонні редути.




В окупованому Стаханові «порєбрікі» навіть розгорнули мобільний госпіталь, але кулі наших захисників виявились міцнішими за здоров’я послідовників «бєсмєртного полка».


На азовському побережжі вчора вдень було відносно тихо, поки класні пацани з ОБСЄ не поїхали «спати». Зранку ракети приземлялись неподалік Чермалика, а на вечір між Широкіно та Лебединським.


Вже третій день поспіль тривають запеклі бої й неподалік Авдіївки. Групи бойовиків батальйону «Сомалі» та «Спарта», під прикриттям артилерії і двох танків безуспішно штурмують наші позиції в районі населеного пункту Крута Балка. Хлопці звітують, що до своїх колишніх командирів відправились швидкісним ліфтом майже два десятки терористів. Доречі! ОБСЄ на цій ділянці фронту бачили всього декілька хвилин.


З нашого боку на даний момент підтверджено вже 19 поранених, з них семеро в край важкому стані. На превеликий жаль двоє захисників загинули, один з них офіцер.


Попереду ще не один запеклий бій. Хоч літні ночі і короткі, але там на передовій, вони занадто довгі. Судячи з відео, яке надіслали хлопці, противник продовжує стягувати боєприпаси на свої передові позиції.


Ми в свою чергу, великим «десантом» днями знову відправляємось на передову. Звіти з попередніх поїздок читайте згодом, поки ми будемо грузити 4 машини найнеобхіднішої допомоги для наших хлопців.


Війна триває і допомогти армії ви можете тут: Qgoo.gl/OSoiyQ


Andriy Rymaruk

    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар