СТРАШНИЙ СОН ПУТІНА! В МОСКВІ ПРИВЕЗЛИ МІШКИ З ПІСКОМ ТА ВЗВОДЯТЬСЯ БАРИКАДИ! (ВІДЕО+ФОТО)

Росіяни готуються до “Майдану”

У понеділок, 12 червня, в центрі Москви частково перекрили вулицю Тверську через підготовку до фестивалю історичної реконструкції “Часи та епохи. Збір” з нагоди святкування Дня Росії – дня проголошення її суверенітету пише Знай Сообщает http://replika.info/


У ніч на понеділок на вулиці встановлювали реквізит для проведення фестивалю, пишуть російські ЗМІ.






Крім того, на сьогодні в різних областях Росії заплановані антикорупційні мітинги Олексія Навального. У деяких містах вони вже стартували.

Акція протесту почалася у Владивостоці.

Митинг против коррупции Владивосток https://www.pscp.tv/w/bAzLWjF6dktOcFBlVmVPRWV8MW1yR21nbnJSVmR4eUQeo08jmJQeDdGBn2psUOs1I2tEgUszLCAKYzLpDzpW 

Роман Самойленко @RomanSamoilenko1

Митинг против коррупции Владивосток
pscp.tv

На протест вийшли росіяни в Казані й Барнаулі.


Бунтують і жителі Краснодара.

У мережі з’явилися фото з Тверської, де також має відбутися акція протесту.

Знімками поділився у Facebook журналіст Іван Яковина.


Як зазначив він, через те, що на вулиці стоїть історична техніка, поліції буде дуже складно працювати – ланцюжком вишикуватися не вийде ніяк. Крім того, незрозуміло, кого винуватити: як відрізнити “злісного прихильника Навального від привезеного на свято бюджетника?”.

Журналіст уточнив, що на вулицю знесли покришки, також там з’явилися і барикади.

“Протестувальникам буде дуже зручно ховатися за барикадами, крім того, робочі виставляють “протитанкові їжаки”. Фактично, там облаштували ідеальне місце для бійок з поліцією і початку революції”, – звернув увагу Яковина.


З цим, на його думку, і була пов’язана “істерика влади”, яка вимагала перенести місце акції. Влада, сама того не бажаючи, подарувала опозиції конструктор “Збери Майдан”.



    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар