Занепокоєння Реви про “обжерливість” українців: в мережі показали, кому реально пора худнути (фото)

Українським політикам пора на дієту, пишуть користувачі

У соцмережах українці бурхливо відреагували на слова міністра соціальної політики Андрія Реви. Чиновник недавно заявив, що українці витрачають на продукти харчування 50% своїх доходів, а німці лише 15% “це тому що німці їдять менше, ніж українці». Повідомляє politeka.net

Так, на думку користувачів соцмереж міністр Рева не збрехав, просто сказав не всю правду.

“Не всі українці, а ті, хто може собі дозволити. Вони навіть не їдять, а жеруть, судячи з усього, цілодобово, і ми всі добре їх знаємо. Так що, так, деяким українцям давно пора на дієту. Або на пайку від держави – кому як пощастить”, – іронічно зазначили в мережі, прикріпивши до своїх повідомлень фотографії українських політиків.



Раніше люди порадили чиновникам звернути увагу на свої витрати. Також політикам традиційно радять спробувати прожити на зарплату або пенсію, яку отримують звичайні українці.

Як писала Politeka, в ефірі одного з українських телеканалів Андрій Рева заявив, що українці витрачають на їжу більше грошей, ніж жителі Німеччини.


Нагадаємо, тільки в минулому місяці споживчі ціни зросли на 0,2%. Найбільше в ціні підскочили м’ясо, тютюнові вироби, медичні послуги та залізничні перевезення.

Джерело: Politeka

    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар