“В Україні через служби зайнятості спокійно можна знайти роботу із зарплатою більше 15 тис грн” – Розенко



На сьогоднішній день в Україні є значна кількість вакансій, де розмір заробітної плати перевищує 15 тисяч гривень. Про це в ефірі телеканалу 112 Україна заявив віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко, передають Патріоти України.

“На сьогодні є тисячі вакансій по Україні, заробітна плата в яких перевищує 15 тисяч гривень. При чому це не тільки Київ. Це і Харківська, і Дніпропетровська область, і Одеса, і Тернопільська та Запорізька області. Тобто в цілому по Україні тільки через служби зайнятості спокійно можна знайти роботу на таку зарплату. У приватних агентствах з працевлаштування, переконаний, також є досить широкий вибір вакансій з гідними умовами оплати праці”, – сказав він.

Крім того, Розенко підкреслив, що паралельно з питанням підвищення заробітних плат, уряд працює і над поліпшенням умов праці.


“І тут, безумовно, мова йде і про мобільність робочої сили, і про поліпшення інфраструктури, і про розширення можливості надавати працівниками пакети соціальних послуг. Це має бути комплексна реформа і ми працюємо по кожному цьому напрямку”, – підкреслив він.

Він також додав, що середня заробітна плата по Україні може сягнути 10 тис. грн вже в жовтні-листопаді цього року.

    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар