“Це просто грабунок, на рівному місці”: “Київстар” жорстко оскандалився через незрозуміле списування грошей у абонентів



Оператор мобільного зв'язку "Київстар" останнім часом викликає все більше обурення з боку своїх абонентів. Повідомляє https://korupciya.com/


Безпричинне зняття грошей з рахунку, пропадання мегабайтів Інтернету та постійне збільшення плати за тарифи- основні скарги, які виникають у клієнтів «Київстару».


В інтернеті безліч подібних повідомлень.




«Перебуваю в роумінгу регулярно. Ціни в роумінгу дорожче супутникового зв'язку в рази. За останні 1,5 місяці тричі отримав смс про зняття 60 грн за денний пакет послуг. При цьому не робив ні дзвінка, ні смс, ні інтернетом не користувався. Тупо на порожньому місці обкрадають. Заліз в виписку на сайті, номер на який я нібито телефонував або мені дзвонили взагалі не зрозуміло звідки. При цьому навіть я нібито говорив пару секунд. Коротше виродки ви КС. Може збанкрутуєте коли-небудь», – пишуть на сайті Оtzyvua.


Крім того, клієнти «Київстару» скаржаться і на незрозуміле списання мегабайтів інтернету.





«Постійно пропадають мегабайти, мало того, що в тарифі вартістю 75 грн, всього лише 2000 мб надається (сім карта нова). Так ще й додаткові мегабайти, сама мінімальна вартість – 15 грн 1000 Мб. Все б нічого, але ці мегабайти, пропадають протягом 2-3х годин, без переглядів відео, фільмів, ютубу, тощо. Куди? Невідомо! Постійно пропадають гроші з рахунку, незначні суми», – пише Дарина.


Про злодійство грошей оператором повідомляє та Іван Адир.




«Київстар це дійсно, фірма кидало. Вони не тільки збільшують не дотримуючись законів тарифи, а й крадуть гроші … Так мені цікаво ці скоти з Київстару переводячи пенсіонерів на захмарні тарифи думають, що розмір пенсій у пенсіонерів як у їхніх батьків, бабусь, які народили і виростили таких виродків. Одним словом в країні немає прав, так як всі в уряді схиблені на грошах. Немає контролю, є злодійство і обман», – йдеться в повідомленні клієнта« Київстару».
    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар