“Втрутилась Нацгвардія”: В Івано-Франківську тітушки Порошенка побились з Нацкорпусом. Що буде далі?


“Втрутилась Нацгвардія”: В Івано-Франківську тітушки Порошенка побились з Нацкорпусом. Що буде далі?


В Івано-Франківську, де сьогодні, 19 березня, виступає на мітингу президент Петро Порошенко, силовики і тітушки президента відтіснили представників Нацкорпусу. Про це свідчить пряма трансляція, яку веде Нацкорпус з місця мітингу.




Представники Нацкорпусу традиційно прийшли запитати, коли Порошенко покарає винних, які розікрали оборонний бюджет в рамках всеукраіснкой компанії "Свинарчуків за ґрати!".

Силовики перекрили автобусам з активістами дорогу і оголосили, що на них прийшло орієнтування. Пізніше співробітники поліції повідомили, що в автобусі знаходяться вибухонебезпечні речовини і пристрої, тому обов'язково потрібно дочекатися вибухотехнічну групу.


Ми дуже добре розуміємо, що все це було зроблено для того, щоб не дати Національному Корпусу приїхати до Івано-Франківська і запитати у Порошенка, чому він ігнорує народ і справедливі вимоги суспільства про покарання покидьків, які грабують армію! – повідомили в прес-службі організації.



Потім, представників Нацкорпусу і полку Азов Нацгардія взяла в "коробочку" і не пустила до сцени через конфлікт з тітушками Порошенка і СБУ. Перед цим тітушки Порошенка намагалися побитися з представниками Нацкорпусу і тоді втрутилась Нацгвардія.

Потім представники Нацкорпусу вишикувалися в колону по шість чоловік і збираються йти до Порошенка. Джерело


    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар