Легкий і не калорійний м’ясний рулет з овочами!

Loading...

Loading...
Цей рецепт не змусить вас довго возитися на кухні, а навпаки полегшить приготування обіду або вечері. До того ж, склад м’ясного рулету підходить всім, хто дотримується правильного харчування, інформує Ukr.Media. передає http://www.slovech.co/
Loading...

Духовку розігріти до 180 °C. Дрібно нарізати цибулю і часник, моркву і кабачок дрібними квадратиками. Обсмажити цибулю з часником до м’якості і додати моркву і кабачок. Обсмажувати все приблизно 10 хвилин до напівготовності. Перекласти овочі в миску з фаршем, посолити поперчити, додати розмарин за бажанням. Вимісити фарш руками.


Розкласти лист лаваша і викласти фарш рівномірно, залишаючи місця по краях і в самому кінці. Посипати тертим сиром. Скласти краї і згорнути лаваш. Перекласти лаваш на деко або у вогнетривкий посуд. Змастити страву сметаною або вершками, присипати сиром. Запікати 25 хвилин до золотистої скоринки.


Приємного апетиту!

    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар