У спалену хату і дтп не повірили! Гонтареву виселяють з Лондона і судитимуть в Україні






Стало відомо, що за пару тижнів Валерію Гонтарєву виженуть з Лондона і її радо зустрінуть в українському суді. У розшук її можуть оголосити через корупційні схеми в Укроборонпромі, пов’язані із багатомільйонними перерахунками валюти в офшори під фальшиві контракти.

«При злагодженій роботі Генерального прокурора з СБУ та ДБР, встановлення істини у справі дозволить засудити фігурантів до тривалих термінів позбавлення волі за державну зраду, мародерство, зловживання службовим становищем та відмивання злочинних доходів», — повідомили в юридичній команді Андрія Портнова.


Юристи Портнова кажуть, що всіх соратників Порошенка, таких як Гонтарєва, чекає та сама участь: «дві повістки на допит». Якщо ж не з’являться з власної волі, то – розшук та екстрадиція до України. Джерело
    Blogger Comment

20 коментарі:

  1. морда у портнова треснет,в панамскую прокуратуру сьездил уже на допрос?скоро,уже очень скоро всех соратников портнова ждет очень незавидная участь,зеля со своими понтами лолго не протянет и тогда этой твари тоже конец,в этот раз сбежать не дадут,кончат при попытке к бегству

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А ты гонтаревой пилотку лижешь ушлепок раз так переживаешь?

      Видалити
  2. Значит не зря столько голосов отдали за президента Зеленского! Мародёров и воров нужно осудить по всей строгости военного времени!Страна ждёт.

    ВідповістиВидалити
  3. А вона така дурна в Украіну повертатись. В Ізраілі буде.


    ВідповістиВидалити
  4. Ну что вы дурость несете. Никто иникогда ее в Украину не выдаст и хватит врать уже.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Стопудово, не для того её на тот пост сажали, она выполнила все требования Запада, так, что не будьте лохами, не верьте этой сказке!

      Видалити
  5. Хто добровольно здасця в тюрму?
    Тим більше вона, при великих грошах... Вона з цього дальше буде тільки сміятись...

    ВідповістиВидалити
  6. Поки все розвивається . як треба, а далі подивимось. Будемо сподіватися, що всі злочинці будуть покарані.

    ВідповістиВидалити
  7. Вся майданная власть должна понести справедливое наказание за разорение страны!

    ВідповістиВидалити
  8. Старо придание но верится с трудом.

    ВідповістиВидалити
  9. Пхоже на фейк. Лондон своих не выдает

    ВідповістиВидалити
  10. Пхоже на фейк. Лондон своих не выдает

    ВідповістиВидалити
  11. Интересно, наблюдаем! Может есть в мире справедливость? Еще и луценки сбежали и язык учат там же, их тоже на родину не мешало бы вернуть. Есть за что!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ты хоть периодически телек смотришь? Он уже давно в Украине р никуда бежать не собирается. А вот куда зелень будет бежать? Вообщем то понятно, в рашу, больше некуда.

      Видалити
    2. ему не прийдется бежать за ним вся Украина, а вот ты будешь работать на благо Родины, и упорно.

      Видалити
  12. Все, що кажне Портнов- брехня. Я знаю з часів СРСР, що тоді на біле казали чорне і ми вірили, бо не знали правди. Брехня скінчилась з приходом гласності. тепер ми знааємо правду . Портнов ще раз втече, коли прийде час. а зараз відпрацьовує російські гроші.

    ВідповістиВидалити
  13. Кінець травень 2020 року!!!Де Ген.прокурор Рябошапка?Де той директор ДБР Труба?🤣Де Гонтарева,ще в Лондоні?Портнов він і в Лондоні-портнов!🤣

    ВідповістиВидалити
  14. ЧИТАЙТЕ ТА ПРОБУДЖУЙТЕСЬ, ЛЖЕВЧЕНЬ ЦУРАЙТЕСЬ! Відео інтерпритація релігійної концепції Месії Царя Скіфів Батька Андрія КНИГА ЖИТТЯ-"АТЛАНТИДА НА БЕРЕГАХ ДНІПРА"

    https://www.youtube.com/playlist?list=PLsy5NcZX676hR_I1DybzmKRNdpaPa3Mlv

    ВідповістиВидалити