Тримайтесь міцніше: Нардеп Тищенко обіцяв Зеленському допомогти розібратись з миром на Донбасі. "Шукатиме нові рішення" з Кравчуком та Фокіним (відео)


Заступник голови фракції "Слуга народу" Микола Тищенко увійшов до парламентської групи щодо законодавчих змін для врегулювання війни на Донбасі.https://patrioty.org.ua

Про бажання допомогти президенту України Володимиру Зеленському у встановленні миру Тищенко заявив під час брифінгу в КВЦ "Парковий" у Києві. Він наголосив, що шукатиме нові рішення.

"Коли президент ішов до парламенту, його головною тезою, за яку проголосувала вся країна, був мир. Тому сьогодні ми знаходимо нове рішення і я, і справді, є одним із членів цієї групи", – сказав нардеп.

Він також додав, що подробиці про роботу нової групи, завдання якої допомогти президенту у встановленні миру в Україні, будуть незабаром повідомлені суспільству.


Розповідаючи про своє нове амплуа, пан Тищенко опублікував свою світлину з Кравчуком"Не все так добре, як хотілося б. Саме тому президент і ми, як його команда, шукаємо нове рішення. Всі ці рішення спрямовані на виконання наших обіцянок як народних депутатів, як громадян цієї країни", – додав Тищенко.

Перед цим у Facebook він повідомив, що вже взяв участь у засіданні парламентської групи.

"Як і прогнозував, тут діють як професіонали, так і відверто слабкі представники, що працюють на роз'єднання українців по обидва боки конфлікту. Але моя позиція незмінна, і вона аналогічна позиції президента. "Немає тієї сторони". Насамперед є українці, яких розділила війна на Донбасі. І наше спільне завдання – об'єднати сім'ї, об'єднати людей, об'єднати Україну. Зробити все можливе, щоб якомога швидше настав мир", – написав Тищенко.

Перший заступник голови делегації України в ТКГ, віце-прем'єр-міністр України Олексій Резніков повідомив в коментарі "Інтерфакс-Україна", що питання включення Тищенка до складу ТКГ навіть не обговорювалося, а всі народні депутати можуть допомагати процесу досягнення миру на Донбасі в рамках своєї роботи у Верховній Раді.

"Кадрові рішення про включення до складу делегації на рівні указу приймає тільки президент, а глава делегації і перші заступники можуть залучати, згідно з указом, інших представників, експертів, радників і т.д. Таких консультацій, за моєю інформацією, не велося", – сказав Рєзніков.

Він нагадав, що зараз до складу української делегації в ТКГ входить три народних депутати: Андрій Костін, Олександр Мережко і Галина Третьякова, всі вони представляють "Слугу народу".

"Цього достатньо, тому що Тристороння контактна група – це всього чотири робочих групи. Плюс у нас чотири представники ОРДЛО від України. Людей достатньо", – зазначив віце-прем'єр.

    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар