Окупаційна влада Криму обурена акцією по продуктовій блокаді півострова

Російські окупанти почали звинувачувати кримськотатарських лідерів у тому, що ті хочуть заморити кримчан голодом, заявивши про початок акції по продуктовій блокаді незаконно анексованого півострова. 

Про це в інтерв'ю виданню Цензор.НЕТ розповів Уповноважений Президента України у справах кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв, новину передає «Преса України».

«У них якась істерика. Спочатку вони заявили, що, мовляв, все це нісенітниця, ми обійдемося і без цих продуктів. Потім заявляють, що ми - вороги народу, хочемо замордувати людей голодом. Але якщо ви можете обійтися без українських продуктів - чого вас морити голодом?», - сказав Джемілєв.

Також кримськотатарський лідер зазначив, що відразу після оголошення акції з блокади, російські військові на блокпостах на кордоні з окупованим Кримом почали пропускати фури з українськими продуктами практично не перевіряючи. 

«Зараз, я знаю, дуже прискореними темпами, майже не перевіряючи, чи всі фури швидко пропускають. Бо знають, що буде перекрито. Є і погрози: залучити, там, до кримінальної відповідальності. Мабуть, під цим мається на увазі, що окупаційний режим буде порушувати кримінальні справи проти незгодних», - пояснив він.

Джерело: http://uapress.info/uk/news/show/96312
    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар