У США жінка зберігала протягом шести років свою їжу із Макдональдса (ФОТО)



Дженіфер Ловдаль, жителька Сполучених Штатів Америки, вирішила зробити експеримент із їжею, що подають в мережах ресторанів «Макдональдс». Вона хотіла перевірити скільки часу може зберігатися дана їжа. Жінка зберігала свій «Хеппі Міл» в офісі протягом шести років.
Новину повідомляє «Преса України».
Як не дивно, але по закінченню терміну придатності курячих наггетсів та маленької картоплі фрі, вони все ж виглядали свіжими. На своїй сторінці у Facebook американка зазначила, що страва не зіпсувалася, не прогнила і на ній не з’явилася цвіль. Від фастфуда всього-на-всього пахло картоном.
Враховуючи роки експерименту та вигляд страв, жінка припустила, що у їжу в Макдональдсі додають шалену кількість хімікатів. «Упаковка розкладається раніше, ніж їжа. Це огидно!», – нписала Дженіфер.pic_05bb5
Нагадаємо, що McDonald’s – американська корпорація, до2010 року найбільша у світі мережа закладів швидкого харчування. За підсумками 2010 року компанія займає друге місце за кількістю ресторанів у всьому світі після ресторанної мережі «Subway». Вісім українських «МакДональдзів» увійшли в топ-100 найбільш відвідуваних закладів мережі за підсумками 2012 року.

    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар