Соцмережі потішив «ряжений» ветеран на Алеї Слави в Одесі (ФОТО)

Блогер Вова Гуцул опублікував у соцмережі фото «ветерана», якого він побачив сьогодні на Алеї Слави. За словами блогера,  «ветеран» прикріпив на військову форму підроблені нагороди.
Новину повідомляють ЗМІ, передає «Преса України».
Одесит Михайло Семидубарський припустив, що на вигляд літньому чоловіку близько 60 років. Він зокрема написав: «Дуже цікавий «іконостас» у цього полковника. Те, що колір петлиць не відповідає роду військ ми опустимо – артилеристи «технарі». І носили чорні петлиці ,але може він командував артпідрозділом піхоти, хоча, швидше за все, він пішов у відставку з військкомату».
Блогер також звернув увагу на медаль «Сто років з дня народження В. І. Леніна». Він наголосив, що  «її давали у 1970-му році, заслуженим людям, за армійськими мірками не нижче майора – потрібно було мати пристойний партстаж, посаду, і т. д».
Крім того, одесит помітив, що із бойових нагород помітні орден Бойового Червоного Прапора і орден Леніна (без зірки Героя) - більше нічого – саме «ветеранське сміття». 
Семидубарський припустив,  що «якщо «ветеран» виконував «інтернаціональний обов'язок» де-небудь у Єгипті, то звідки у нього «афганський» знак? Адже до того часу він повинен був вже копати грядки в себе на дачі та «забивати козла» з такими ж пенсіонерами. За словами блогера,  «вата знову «прокололася».

    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар