ДОКАЗІВ ВИСТАЧАЄ: НАЛИВАЙЧЕНКО ПРОДЕМОНСТРУВАВ ДОКУМЕНТИ З ОФШОРАМИ ГОНТАРЄВОЇ

Екс-голова СБУ закликав уряд зламати корупційні схеми і відмовитися від розкрадання грошей з власної країни.
Лідер “Антикорупційного руху” Валентин Наливайченко у прямому ефірі політичного ток-шоу “Чорне дзеркало” на телеканалі “Інтер” заявив, що керівник Національного банку України Валерія Гонтарєва, разом із “подільниками” використовує офшори. Документи для доказів пізніше Наливайченко виклав у своєму Facebook, передають Патріоти України.
“Замість фінансувати дороги, дитячі садки, або будь-яку програму АТО, бійці, які сидять з нами у студії підтвердять, їм нема чим платити добові або військові надбавки. А ці офшори працюють і зареєстровані на Віргінських островах. Я для чого приніс і показую в студії ці папери? Щоб було зрозуміло, звідки беруться ті, хто власне їх обслуговує і власне створив офшори для цієї влади”.
Потім колишній голова СБУ продемонстрував принесені із собою папери. “Ось список цих людей з попередньої влади. І Курченко, і Клименко і сім’я Януковича. І вдумайтеся, той самий Макар Пасенюк той самий його «подільник» Скрипник і інші обслуговували їх за часів Януковича, виводячи і розкрадаючи гроші. Зараз вже для цієї влади надають послуги для розкрадання грошей з економіки країни”.
Наливайченко закликав уряд зламати корупційні схеми і відмовитися від розкрадання грошей з власної країни: “Бо у вас немає більше шансу. Ні у вас ні у людей!”, – підкреслив він.
Пізніше він розмістив документи на своїй сторінці у соцмережі.
    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар