У США представили першого офіційного кандидата в президенти


Стало відомо, хто став першим кандидатом на пост президента США. Так, ним виявився представник Лібертаріанської партії, Гері Джонсон. Повідомляє : http://uapress.info/uk/

Лібертаріанська партія затвердила губернатора штату Нью-Мексико 63-річного Гері Джонсона в якості кандидата в президенти США. Він обійшов своїх головних суперників Остіна Петерсена та Джона Макафі.


У передвиборчій програмі Джонсона було закцентовано увагу на необхідності скоротити військову діяльність Штатів за кордоном. Політик пояснив це тим, що, беручи активну участь у закордонних місіях таким чином послаблюється безпека країни.



Він також наголосив на необхідності знизити податки та скоротити бюджетні витрати. Раніше Джонсон брав участь в праймеріз від Республіканської партії, однак після поразки він перейшов в Лібертаріанську партію.

Нагадаємо, що 58-мі вибори президента США відбудуться 8 листопада 2016 року. У липні стануть відомі остаточні кандидати від партій на пост глави США.



У Білому домі раніше висловлювали своє занепокоєння з приводу репутації Америки, яка псується через виборчу гонку 2016 року. Так, особливу увагу до себе привернув республіканець Дональд Трамп. Через образливі і гучні висловлювання на мільярдера  почали створювати численні пародії.


    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар