Українські бійці у зіткненні з ворожою ДРГ захопили новий російський вогнемет (ВІДЕО)

У зіткненні із розвідкою бойовиків українські військові захопили сучасний піхотний вогнемет. У прес-центрі штабу АТО назвали такий трофей знаковим, адже це підтверджує факт надходження на Донбас нової техніки з РФ.

Новину передає «Преса України».
Нову зброю на Донбас доставили у черговому гуманітарному конвої із Росії, запевняють у пес-центрі штабу АТО. 
«Черговим доказом того, що РФ постачає зброю та боєприпаси бойовикам є захоплений в бойовому зіткненні з ДРГ ворога сучасний піхотний вогнемет, що прийнятий на озброєння ЗС РФ і як висновок можна зазначити, що збільшення кількості обстрілів та знаходження на території України сучасної зброї РФ пов’язана з прибуттям чергового російського гум конвою», - йдеться у повідомленні силовиків.
Загалом ситуація у зоні проведення бойових дій лише погіршується, контактував речник прес-центру АТО. За минулу добу штаб нарахував 21 обстрілі позицій ЗСУ. В усіх обстрілах було задіяне важке озброєння.
«З мінометів калібру 120 мм російські найманці обстріляли наші позиції в районі Верхньоторецького, Новобахмутівки, Красногорівки та Опитного. 
По захисникам Авдіївки та Невельського ворог вів вогонь зі стрілецької зброї, гранатометів різних систем та 82 мм мінометів. Крім того укріплення неподалік Красногорівки, Новотроїцького та Талаківки були обстріляні зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та автоматичних гранатометів, а в районі Красногорівки вівся снайперський вогонь», - йдеться у ранковому звіті прес-центру. 
Напередодні речник АТО Сергій Жмурко спростовував інформацію про захоплення бойовиками Зайцевого. Однак, це не означає, що ворог перестав  штурмувати позиції ЗСУ у цьому районі. Навпаки атаки на Зайцево продовжуються із новою інтенсивністю - із озброєння БМП та 82 мм мінометів. 
У Станиці Луганській, не дивлячись на наявність там посту ОБСЄ, бойовики «ДНР» обстріляли ЗСУ із кулеметів великого калібру, з гранатометів різних систем та озброєння БМП.


    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар