Бойовик «ДНР» пояснив, що стається із найманцями, які повертаються додому у Росію



Бойовик «ДНР» зізнався, що чекає на таких як він після повернення додому у Росію. Олександр Жучковський впевнений, що його «братів» чекає тюрма, або робота «прислужника» у Владислава Суркова.
Новину передає «Преса України».
Найманець з Росії Олександр Жучковський розповів про те, що терористів незаконних збройних формувань чекає поліцейський пресинг, або ж робота на президента Росії Володимира Путіна. Саме через це багато бойовиків досі бояться повертатись додому.
«Наліво підеш - до товариша майору потрапиш, направо підеш - там, прости Господи, Владислав Юрійович Сурков. І куди податися простому російському ополченцу? (За мотивами бесіди з черговим "куратором" про перспективи повернення в РФ. Я поки не збираюся, але перспективи цікаві - небудь поліцейський пресинг, інтеграція в асоційовані з АП структури. данунафиг»,- написав Жучковський у соціальній мережі.

Після такого зізнання, яке розлетілось мережею, Жучковський виправив сам себе. Бойовик, зокрема натякнув, що росіяни зможуть домовитись із своїми «поліцейськими», бо мають спільного ворога – Україну. 
«Дарма стараються українські пропагандисти. Це поганий товариш майор, але це наш товариш майор, ми з ним як-небудь проміж себе розберемося. А як розберемося, підемо з товаришем майором вас, українців, бити і гнати поганою мітлою з нашої новоросійської землі», - так прокоментував Жучковський ажіотаж навколо свого вищезгаданого зізнання.
    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар