Ляшко переселяється у сесійну залу Ради: ліжка уже розставлені (ФОТО)


Лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко продовжує вимагати розслідування офшорів українського президента Петра Порошенка та його команди. Блокування трибун Верховної Ради продовжується: нардеп приніс у сесійну залу розкладачки і заявив, що спатиме біля трибуни парламенту.

Повідомляє : http://uapress.info/uk/


Станом на 20 травня нардеп Олег Ляшко оголосив переїзд до сесійного залу засідань Верховної Ради. Однодумці політика принесли розкладачки та виставили у проході між трибуною та депутатськими кріслами. Ляшко заявив, що ночуватиме в парламенті, а не вдома. Прибрати ліжка і звільнити залу парламентаріїв політик погодився лише за умови, що Рада створить тимчасову слідчу комісію з розслідування офшорної корупції українських нардепів та високопосадовців. 

«У Верховній Раді блокування трибуни з інсталяції переходить у перформанс. «Радикали» принесли розкладачки. Тепер або будуть влаштовувати тут костел, або здавати їх щодобово. Як жартують мої колеги: «Готуються до літнього сезону». У будь-якому випадку шоу ВР продовжується», - сказав Береза.



Як уже повідомляла своїм читачам «Преса України», днями Олег Ляшко заявив, що за час історії держави, ще ніхто не грабував українців так, як Петро Порошенко та Володимир Гройсман. Політик повідомив, що має точні данні про те, що президент дав доручення силовикам збирати компромати проти депутатів і знову порушувати кримінальні справи, аби убезпечити себе від їхніх розслідувань.

Нагадаємо, на початку квітня цього року Ляшко привіз під стіни Кабміну  п’ять корів. Ведучи свійських тварин, нардеп пожартував із правоохоронців, мовляв, «дивіться, скільки поліції зібралося – корів бояться».
    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар