Чи вболівали у Криму за Джамалу на Євробаченні


Реакція представників кримської влади на перемогу Джамали на Євробаченні була дуже різною. Спочатку роздратування та неприхована злість. А потім вітання та пропозиція повернутися до окупованого Криму. А за кого вболівали кримчани та як поставилися до перемоги Джамали.  Повідомляє : http://24tv.ua/


Багато з опитаних відповіли, що не дивилися Євробачення, адже їм це не цікаво. Найбільше ж переживання виступ Джамали викликав у представників кримськотатарського народу.

Як і будь-який кримський татарин, всі ми спостерігали за тим, що відбувається в цей день, дуже сильно вболівали, звичайно переживали. Дуже хотіли, щоб вона перемогла і вона це зробила. Я думаю, що для кожного кримського татарина це дуже приємно. Це як свято для кожного вдома,
— розповів житель Криму.

Та не всі підтримують таку думку.

"Якщо чесно, то 50 на 50 була рада. Ну так як ми стільки часу прожили в цій країні. Ну а за Сергія Лазарєва було трохи образливо. До останнього сиділа, ніч була, спати хотіла. Він ще останній залишився без балів. Потім як оголосили, він третє місце зайняв. Все одно достойно", — поділилась своїми враженнями мешеанка півострову.

Дехто ж вбачає в цьому політику.

"Та я і так знав що вона переможе. Політика. Євробачення не може виграти Росія, бо у всьому винувата політика. Вони не можуть цього позволити. Хоча Сергій Лазарєв повинен був зайняти перше місце", — переконаний ще один юнак у Криму.

Та попри такі заяви, кримські татари переконані, що пісня Джамали на Євробаченні — це їх можливість розповісти про трагедію свого народу.

"Вона заявила всьому світу про нашу проблему, про яку не кожен може сказати. А якщо і скажуть, то не кожен може почути", — підсумував кримський татарин.
    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар