Це — Андрій Сироїд, боєць АТО. Сьогодні йому дали 2,7 років за те, що зламав ніс п’яному Максиму Осьмаку за неповагу до військової форми

Це - Андрій Сироїд: у 2014-2015 рр., воював у складі Батальйону "Київська Русь".
Сообщает http://newsgood.com.ua

Сьогодні суд засудив його на 2 роки і 7 місяців за те, що в листопаді 2015-го в Богуславі - він зламав ніс такому собі Максиму Осьмаку, через зневагу до військової форми, (Андрій зробив зауваження Осьмаку за розпиття алкоголю в громадському місці, на що почув образи на кшталт "Що тут забув - іди воюй"...


Такий термін - Андрій отримав ніби як "за сукупністю", бо у 2014 побився через СВОЮ дівчину, сплатив штраф, але отримав "з відтермінуванням", то ж прокуратура настояла на приплюсуванні до цієї справи - того терміну.


У Андрія - 2 контузії, був демобілізований і проходив клінічну та психологічну реабілітацію, хотів повернутись на фронт.
Правовий безмеж по відношенню до Добровольців триває, як і наше мовчання...

    Blogger Comment

10 коментарі:

  1. НУ так пусть теперь отправьят вместо него на фронт этого максима осьмака, раз суд посчитал , что он не прав. нос у того дятла уже зажил?

    ВідповістиВидалити
  2. Та й судді варто було б виділити автомат і відправити на передову для більш досконалого вивчення теми "вплив артилерійського і снайперського обстрілів на психологію людини"

    ВідповістиВидалити
  3. А где его друзья-побратимы с которыми он воевал? Случись такое с моим другом, с которым я воевал, я бы на уши поставил этот суд и этих продажных судей, оформляли-бы сейчас инвалидность... Пока народ не начнет сам себя защищать от коррумпированной судейской системы - со временем пересажают всех патриотов Украины!

    ВідповістиВидалити
  4. Об'єднуйте нас, будемо протестувати, ці нелюди тільки розголосу та мас і бояться!

    ВідповістиВидалити
  5. Потрібно об'єднатись і діяти. А то вбивцям, типу Зайцевої, домашні арешти, а Героям - терміни. Поки подавати на апеляцію. Поки рішення прийматиме апеляційний суд потрібно буде бути уже громадою під дверима. Я буду. Пишіть коли приходити.

    ВідповістиВидалити
  6. Потерпілого і суддю на саму передову на 2,7 року. Як можна посадити добровольця, якщо він двічі контужений?! Він же практично не чує і погано розуміє, тим більше є психіатрична експертиза. На що, вірніше куди суддя дивиться!

    ВідповістиВидалити
  7. Если это боец АТО, так может ему вообще бы застрелить того М.Осьмака?! А чего, он же пьяный был, и не важно что гражданин Украины. Конечно, это не гоп-стоп, но все же... Мне может тоже кто-то не нравиться, так что? - пойти их побить потому что я сильнее? Наши соседи именно так и сделали - вы, мол, бандеровцы на руской земле...
    Защитить Украину можно только силой! И ее нужно защищать!! Но от кого? от какого-то пьяного, даже если оно быдло?
    Я категорически против того приговора!! Но не нужно забывать что мы живем не на бандитской территории, есть у нас и законы, и не нужно уподобляться гопникам и бандитам.

    ВідповістиВидалити