«Ідіть у ср*ку»: флешмоб Зеленського набирає обертів, українці масово повстали проти політиків



Як повідомляє replyua.net, сьогодні, 3 жовтня, відомий український комік Володимир Зеленський опублікував на своїй сторінці в Інстаграм відео, на якому висловив своє невдоволення від слів українського політика Олега Барни, котрий у свою чергу послав на х*й журналіста. Сообщает http://bbc-ccnn.com/

Лідер «95 Кварталу» зазначив, що флешмоб спрямований на боротьбу з грубістю і неповагою нардепів щодо громадян України. На особистих сторінках у соціальних мережах українці публікують короткі відео, на яких звертаються до депутатів із словами «Ідіть у с*аку!».

«Ідіть у ср*ку»: флешмоб Зеленського набирає обертів, українці масово повстали проти політиків

Варто зазначити, що до флешмобу протягом декількох годин після публікації ролика Зеленського приєдналися його колега, також резидент «95 Кварталу» Євген Кошовий, актор і комік Юрій Ткач, гендиректор каналу «1+1» Олександр Ткаченко, а також пересічні користувачі мережі, обурені інцидентом зі скандальним нардепом. «Повністю підтримую флешмоб #ідітьусраку від @zelenskiy_official ))) Справа в тому, що недавно депутат Барна послав журналіста на три букви, відкритим текстом ))) Якщо наші язикаті можновладці не поважають нас, то нам хватить мовчати!!! Підтримуйте нас, знімайте звернення і ставте хештег #ідітьусраку ))) Бо так не можна!!! Бо то, не культурно, гидко і барноподібно!!», -написав на своїй сторінці в Інстаграм Юрій Ткач.
    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар