Генерал розповів про реакцію Кремля на розрив договору про дружбу з РФ: Москва вдарить відразу за трьома напрямками, а ми самі юридично віддамо Крим





Як відомо, буквально напередодні влада Української держави прийняли дуже важливе рішення і здійснили його, розірвавши договір про Дружбу і співпрацю з країною-агресором Російською Федерацією. Відповідно, реакція Москви була блискавичною - в МЗС Росії негативно сприйняли такий крок України, адже це все будувалося століттями, а зруйнувалося в одну мить. Сообщает https://replyua.net/

Однак, як пише replyua.net, Це далеко не вся реакція і відповідь Росії на розрив вищевказаного договору. Колишній керівник Служби зовнішньої розвідки Української держави, генерал армії Микола Маломуж заявив, що Кремль може застосувати розрив «дружби» в якості фактора контрпропаганди проти Української держави і акцентуватиме увагу на те, що Кримський півострів відтепер може вважатися легітимною територією Російської Федерації. Зокрема, генерал зазначив: «Буде черговий етап напруги. Росія буде використовувати цей фактор для контрпропаганди проти України ».



Крім іншого Маломуж підкреслив, що з іншого боку, існує ряд позицій, які були закріплені в договорі по державному кордоні, в тому числі і Кримський півострів. В результаті Росія буде апелювати на те, що ця угода з нашого боку є нелегітимним. Як результат Кремль буде йти до того, що відтепер незаконно анексована Автономна Республіка Крим може бути легітимною територією в складі країни-агресора РФ.


Згідно зі словами Маломужа, у Путіна будуть активно застосовувати юридичну, політичну, а також пропагандистську спекуляцію. Він стверджує, що поспішати розривати договір не варто, а краще б все прорахувати гарненько, адже в іншому випадку, ми даємо привід Москві посилатися на те, що ми зруйнували договір, згідно з яким Крим юридично входить до складу України. В результаті, якщо не обдумуючи все розірвати, вони будуть стверджувати, що цей договір знищили ми самі, відповідно, Крим Кремль собі повернув без порушень договору.
    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар