АРМІЮ КРЕМЛЯ СПІТКАЛА ВЕЛИКА АВІАКАТАСТРОФА.


Під час польотів над Татарською протокою в Хабаровському краї Росії зіткнулися в повітрі два винищувачі-бомбардувальники Су-34.

За попередніми даними, аварія сталася над Татарським протокою. Недалеко від селища Нельма Радянсько-Гаванського району зникли з радарів два Су-34, імовірно вони зіткнулися в повітрі. Відзначається, що наразі проводиться пошукова операція і встановлюється доля екіпажів. Екіпаж одного літака катапультувався. Він  додав, що “надзвичайна подія сталася близько години тому”.
Згодом додали, що у морі знайшли живим одного з льотчиків.
В офіційному повідомленні Міноборони РФ сказано, що “18 січня о 08:07 по Москві при виконанні планового навчально-тренувального польоту над акваторією Японського моря в 35 км від берега під час відпрацювання маневрування відбулося торкання в повітрі двох літаків Су-34 далекосхідного об’єднання ВПС і ППО”.
Повідомляється, що Су-34 призначений для ураження як наземних, так і повітряних об’єктів супротивника вдень і вночі за будь-яких метеорологічних умов.
За матеріалами pravda
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації. Будь-який передрук матеріалів з сайту може здійснюватись лише при наявності “активного гіперпосилання” на startko.co.ua, а також на сам матеріал! Джерело

    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар