Увага! Можна накликати страшне горе! Що категорично не можна робити з освяченою водою після Хрещення?



Вода, освячена 18 січня, нічим не відрізняється від води, освяченої 19 січня. У цей день прийнято купатися в освячених водоймах, а також принести в будинок святої води.


Сообщает https://bbccn.co/



Багато людей сприймають купання як магічний ритуал. Найчастіше людині хочеться позбутися від гріхів, негараздів або хвороб одним махом.



Що не можна робити зі святою водою після Хрещення: Гадати і використовувати для цього святу воду; Вірити, що в ніч з 18 на 19 січня вся вода у всіх джерелах і навіть кранах стає святою; що вода, набрана з джерела о 12 годині ночі – сама «особлива» вода; Йти по воду (до церкви або на джерела) вночі; Для зцілення від хвороб приймати ванни зі святою водою; Якщо свята вода зіпсувалася (позеленіла або з’явився прогірклий запах), вважати, що:


а) батюшка погано молився; б) вас чекають біди / хвороби; в) вода «не освятилась»; г) її можна вилити в унітаз.


Що варто робити зі святою водою Святу воду рекомендують використовувати для окроплення житла, автомобіля або речей. Можна полити цією водою кімнатні рослини. А також, якщо хто з рідних захворів, варто зробити пару ковтків свяченої води. Вважається, що вона здатна вилікувати будь-яку хворобу.


    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар